Murray odlićnom igrom do četvrtfinala

Australian Open 2013 rezultati: Treći tenisač svijeta Andy Murray projurio je pored Francuza Gillesa Simona u četvrtfinale Australian Opena. Škot je slavio sa 6-3, 6-1, 6-3.


Simon je pobijedio samo u prvom meču koji je igrao protiv Murrayja, 2007. godine. Nakon toga je uslijedila pobjednička serija britanskog tenisača koja još uvijek traje. Ovo mu je bila deseta pobjeda u nizu, a Simon je u tih deset dvoboja uspio uhvatiti samo dva seta.

Ništa se bolje nije proveo 16. tenisač svijeta ni u ponedjeljak u Melbourneu. Bio je potpuno nemoćan protiv Murrayja kojeg u četvrtfinalu čeka još jedan Francuz - Jeremy Chardy - od kojeg je izgubio lani u Cincinnatiju. Chardy je u posljednja dva kola izbacio Juana Martina del Potra i Andreasa Seppija, ali će Murray, koji još nije ispustio set na ovogodišnjem turniru, biti puno teži izazov. Pobijedi li Francuza, aktualni pobjednik US Opena će se četvrti put zaredom plasirati barem u polufinale na prvom Grand Slam turniru sezone.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.