Đoković - Wawrinka tenis uživo Australian Open

Australian Open 2013 live: U osminifinala Australian Opena sastaće se prvi  reket svijeta Novak Đoković i Stanislas Wawrinka. Ovaj meč u direktnom prenosu pogledajte ovdje sutra ujutru od 11:00  časova po našem vremenu.
Ova dva tenisera do sada su se susretala 12 puta, a 10 puta Đoković je izašao kao pobjednik. Zadnji put su igrali na US Openu prošle godine gdje je bolji u tri seta bio Đoković.

Novak Đoković izjavio je da ga čeka težak zadatak u osmini finala Australijan opena protiv Švajcarca Stanislasa Wawrinke.


"Wawrinka je neopravdano u senci Rogera Federera, a radi se o izuzetnom igraču jakog servisa", rekao je Đoković u intervjuu Matsu Vilanderu na Eurosportu.

Novak je naglasio da uvek s velikim poletom igra na Ozi openu jer u njemu "proradi varnica" posle pauze od prethodne sezone. Đoković je istakao da je u punoj formi, "jer je skinuo nekoliko kilograma i dobio na snazi".

Trostruki osvajač AO je otkrio da mu je tehnika zamaha veoma važna, zbog čega mu je golf jedan od omiljenh sportova, ali da je ključ njegovih uspeha, pre svega, dobar stav prilikom udaraca. 

"Uvek se trudim da zauzmem napadački stav, bez obzira da li sam u defanzivi, ili ofanzivi", rekao je Đoković. 

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.