Tenis uživo: Karlović - Smyczek Australian Open


Australian Open 2013 live: Hrvatski tenisač Ivo Karlović (103.) doznao je ime svog suparnika u prvom kolu Australian Opena. To je Amerikanac Tim Smyczek. Dvoboj Karlovića i Smyczeka na rasporedu je kao treći na terenu 1 sat poslije ponoći po srednjoeuropskom vremenu. A meč možete pogledati ovdje.

126. tenisač svijeta izgubio je u trećem kolu kvalifikacija od Cedrik-Marcela Stebea 6:4, 6:2, ali je u glavni turnir "upao" kao sretni gubitnik. 33-godišnji "Div sa Šalate" i osam godina mlađi tenisač iz Milwaukeeja do sada se nisu sastajali u karijeri.

Karlović će tražiti svoju prvu pobjedu ove sezone, nakon što je izgubio u prvom kolu kvalifikacija Dohe i Sydneyja, dok će 175 cm visoki Smyczek tražiti svoju tek drugu pobjedu u glavnom turniru Grand Slama. Prvu je ostvario lani na US Openu. Inače, Smyczek je u drugom kolu kvalifikacija porazio Matthewa Bartona (3:6, 6:4, 6:1), čovjeka koji je u Sydneyju izbacio Karlovića.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.