Federer bolji od Roanića

Australian Open 2013 rezultati: Za razliku od večeri ranije, kada su Novak Đoković i Stanislas Wawrinka bili u velikom trileru, posljednji meč dana u Rod Laver Areni u ponedjeljak nije bio ni približno toliko uzbudljiv. Za to se ponajprije pobrinuo Roger Federer, ali je svoju ulogu imao i njegov protivnik Milos Raonic, koji nije bio osobito inspiriran. Epilog je bila Švicarčeva pobjeda bez većih komplikacija, sa 6:4, 7:6(4) i 6:2.
Zanimljiviji dio meča okončan je nakon što je Federer došao do 2-0 u setovima, s ključnim breakom u 10. gemu prvog i osvajanjem tie-breaka drugog seta, u kojem nije bilo break lopti. Drugi tenisač svijeta usmjerio je tie-break na svoju stranu uz mini-break za 4:3, nakon što je privukao Raonica na mrežu i potom prošao bekhendom, dok je Švicarac sve zapečatio još jednim mini-breakom, u posljednjem poenu seta.
Treća dionica bila je samo formalnost, bez pravog otpora Kanađanina crnogorskih korijena.

"Ima puno talenta i pred njime je sjajna budućnost. Bio mi je užitak što smo se sreli", osvrnuo se Federer u kratkom razgovoru s Jimom Courierom na terenu, s nekoliko komplimenata na Raonicev račun.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.