Čilić - Seppi tenis uživo Australian Open

Australian Open 2013 live: U trećem kolu Marina Čilića čeka 21. nositelj, Talijan Andreas Seppi. Ovaj meč u direktnom prenosu pogledajte ovdje od 02:30 časa poslije ponoći.

Čilić i Seppi su do sad odigrali 7 mečeva, a Čilić je odnjeo pet pobjeda. Zadnji put ova dva tenisera igrali su 2008. godine na Mastersu u Parizu, koji se igra na tvrdoj podlozi, a pobjednik je bio Čilić.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić očekivano se jednostavno plasirao u 3. kolo Australian Opena. U drugom je sa 7-5, 6-2, 6-4 pobijedio američkog tenisača Rajeeva Rama.Koliko je Čilić bio dominantan najbolje govori podatak da nije morao u cijelom meču spašavati niti jednu break-loptu.

 Ono što treba istaknuti jeste  da se Seppi za plasman u treće kolo gadno namučio i umorio u drugom nastupu na Austalian Openu. Nakon velike i dugotrajne drame, te već izgubljene situacije, Seppi je uspio pobijediti Uzbekistanca Denisa Istomina sa 7-6(4), 5-7, 6-7(3), 7-6(4), 6-2.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.