Tenis uživo: Federer - Davidenko Australian Open

Australian Open 2013 Live: Roger Federer će se u drugom kolu Australijan opena sastati sa  Nikolajem Davidenkom. Ovaj meč u direktnom prenosu možete pogledati ovdje od 9:00 časova po našem vremenu.
Bivši treći teniser svata mogao bi da bude iznenađenje u Melburnu, smatra Federer, pa se veoma ozbiljno priprema pred ovaj duel. Ne uzima osvajač 17 gren slem trofeja Rusa zdravo za gotovo.

- Odlično poznajem Davidenka. Mi smo vršnjaci. Igrao sam protiv njega kada je bio u najboljim godinama, kada je igrao fantastičan tenis. Bio je u top četiri ili pet dugo vremena. I kada ne igra dobro morate ozbiljno da ga shvatite - rekao je Švajcarac i istakao da Davidenko tokom može da mu nanese mnogo "štete" ukoliko mu to dozvoli.

- Borio se dugo sa povredom, ali se sada vraća. Drago mi je što ga ponovo vidim. Kada igrate protiv vrhunskog igrača, kao što je on, morate biti svesni da može da vam nanese mnogo štete. Biće mi bolje da se dobro pripremim i igram što bolje - zaključio je drugi teniser sveta. 

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.