Đoković - Štepanek tenis uživo Australian Open

Australian Open 2013 Live: Novak Đoković će protiv 31. nosioca, Radeka Štepaneka, igrati oko pet časova ujutro po srednjeevropskom vremenu. Ovaj meč u direktnom prenosu pogledajte ovdje.  Njihov duel je treći na Rod Lejver areni, gdje program takođe počinje sat iza ponoći.

Ova dva tenisera su se stajajala do sada 8 puta gdje je 7 puta Đoković izašao kao pobjednik. Zadnji put su igrali prošle godine na Wimbledonu gdje je Đoković bio bolji. Jedinu pobjedu Štepanek je ostvario protiv Đokovića na betonu i to davne 2006 godine. 


Posle velikog mučenja u prvom kolu Australijan opena i pet "maratonskih" setova, Radek Štepanek je održao čas tenisa u drugom protiv Felisijana Lopeza. Čeh je sa maksimalnih 3:0 (6:2, 6:4, 6:4) savladao Španca i na najbolji mogući način najavio meč sa Novakom Đokovićem. Štepanek sa dosta opreza ulazi u taj meč, ali bez bele zastave.

- Učiniću maksimum da savladam prvog igrača sveta. Razmišljam samo o tome da pobedim. Nemam šta da izgubim. Za meč sa Đokovićem ću spremiti nešto posebno. Pokušaću da ga iznenadim - rekao je iskusni Štepanek.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.