Federer - Tomić tenis uživo Australian Open

Australian Open 2013 live: Najbolji teniser svih vremena Roger Federer za plasmna u naredno kolo Australian Opena 2013 boriti će se sa domačim teniserom Vernardom Tomićem. Ovaj meč u direktnom prenosu pogledajte ovdje od 02:30  časa.

Federer i Tomić su do sada odigrali tri meča i sva tri puta slavio je veliki Federer.


Bernard Tomić proslavio se nedavno izjavom da će postati najbolji teniser sveta svih vremena, a idealna prilika da svoja očekivanja barem malo potvrdi u praksi biće duel trećeg kola Australijan opena sa Rodžerom Federerom. Mladi Australijanac ne boji se slavnog Švajcarca.

- Ovo je idealan trenutak za meč sa Federerom. Imam dobre šanse da pobedim. Pobeđivao sam mnogo dobrih igrača, prvenstveno mislim na Novaka Đokovića i meč u Hopman kupu. Spreman sam, smatram da mogu da trijumfujem. Neću da kažem da ne verujem u sebe, naprotiv - istakao je Tomić.

Federer je najavio  dvoboj s Bernardom Tomicem, kojeg je lani prošao u tri seta u osmini finala Australian Opena, a u međusobnom omjeru vodi s 3-0. 
"Bit će to slična situacija kao prošle godine, samo što ćemo se ovog puta sresti kolo ranije", opisao je Švicarac: "Lijepo je vidjeti da Bernard sada igra bolje. Nije mu išlo dobro krajem prošle sezone, ali popravio se na početku ove godine."

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.