Tenis uživo: Meč Čilić - Ram Australian Open

Australian Open 2013 Live:  Nakon relativno lagane pobjede nad Australcem Marinkom Matosevicem u prvom kolu, Marin Čilić u drugom je kolu Australian Opena još veći favorit protiv Rajeeva Rama.
Prvi međusobni dvoboj Čilića i Rama možete pogledati ovdje. Meč će  započet  kao treći iza 1 sata iza ponoći po srednjoeuropskom vremenu na terenu broj 2, koji je pokriven televizijskim kamerama. Prije njih na taj teren će Vesnina i Lepchenko te Wickmayer i Čepelova.

28-godišnji Amerikanac tijekom svoje je karijere značajniji trag ostavio u konkurenciji parova nego u singlu. Tek je protiv Guillerma Garcia-Lopeza u utorak ostvario svoju prvu pojedinačnu Grand Slam pobjedu u glavnom ždrijebu. Prethodno je prošao tri kola kvalifikacija.
Ram je trenutno 130. tenisač svijeta u singlu, a najbolji renking bilo mu je 78. mjesto 2009. godine. Igrač je to dobrog servisa i odličnih voleja.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.