Tenis uživo: Ana Ivanović, Jelana Janković i Janko Tipsarević

Australina Open 2013 Live:  Mečeve drugog kola Australina Opena Jelene Janković, Janka Tipsarevića i Ane Ivanović u direktnom prenosu u ranim jutarnjim satima možete pogledati ovdje:






Ana Ivanović se sastaje sa Jang-Jan Čen na Markaret Kort areni u četvrtom meču dana koji neće početi pre 6.30 časova. Srpska teniserka se nikada ranije nije sastala sa 23-godišnjom igračicom iz Kineskog Tajpeha. 


Jelena Janković i Janko Tipsarević igraju na terenu dva. Jankovićeva se od 4.30 sati sastaje sa Marijom Žoao Keler. Portugalka ima 20 godina, nalazi se na 129. mestu WTA liste i do sada nije igrala nijedan međusobni meč sa nekada prvom teniserkom sveta. 

Posle tog duela, sledi meč Janka Tipsarevića i Lukaša Lacka. Njih dvojica su jedini dosadašnji okršaj imalu u Dejvis kupu 2008. godine kada je srpski teniser dobio neizvesnam meč u pet setova 6-7(3), 4-6, 6-4, 7-6(5), 8-6. Slovak je 44. teniser sveta. 

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.