Đoković - Tsonga tenis uživo Indian Wells

Indian Wells 2013 polufinale live: Najbolji svjetski teniser Novak Đoković igra večeras protiv Jo Wilfred Tsonge polufinalni meč na turniru Masters serije u Indian Wellsu.

Meč počinje u 21 čas i 30 minuta po srednjoevropskom vremenu, a direktan prenos možete ga pogledati ovdje.

Biće to 15. duel Srbina i Francuza, a od prethodnih 14 Novak je dobio devet ali i poslednjih sedam ako se ne računa pobeda Tsonge u Parizu 2011. godine kada Novak nije ni izašao na teren.

Tsonga je teniser čija igra apsolutno odgovara Đokoviću. Srpski teniser je protiv njega zabilježio neke od najvrednihij pobjeda u karijeri. Osvojio je prvi Gren slem 2008. u Melburnu, a tri godine kasnije je nakon pobjede nad njim u polufinalu Wimbledona postao prvi put najbolji teniser planete. 

Francuz je igrao promenljivo u dosadašnjem toku Indian Wellsa. Dobio je Blajka i Fisha sa po 2-0 ali je tri od četiri ta seta dobio u taj-breku. U prethodnom kolu protiv Raonića je izgubio prvi set, ali je uspio da preokrene i slavi sa 4:6, 7:5, 6:4. 

Ni Novak nije briljirao iako je dobio dva seta sa nulom, ali je u svakom slučaju veliki favorit i ukoliko bude konstantno vraćao prve servise rivala ne bi trebalo da ima većih problema.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.