Indian Wells 2013: Obavljen žrijeb

Izvučeni su  parovi za prvi master sezone na betonskoj podlozi Indian Wells koji je na programu  od 7.3. do 17.3. 2013. godine. Nagradni fond ovog turnira je  $4,330,625.

Žreb na turniru u Indijan Velsu posle dužeg vremena je spojio prvog tenisera sveta Novaka Đokovića i Andy Murray, koji bi mogli da se sastanu tek u polufinalu. 

Rundu pre, ali na suprotnoj strani "kostura" mogli bi da se susretnu Roger Federer i Rafael Nadal, kome će ovo biti prvi turnir na betonu posle povrede
.
Cijeli žreb možete da pogeldate ovdje.

Novak je u Indijan Vels došao sa titulom iz Dubaija i slobodan je u prvom kolu, dok ga u drugom najverovatnije čeka Fabio Fonjini koji se prvo sastaje sa Aljažom Bedeneom. U narednoj rundi Đoković bi mogao na Grigora Dimitrova, a zatim u četvrtfinalu verovatno na Congu.


Tek u polufinalu prvi reket sveta bi snage mogao da odmeri sa Andyem Murrayem.

Svi ljubitelji tenisa raduju se povratku Rafaela Nadala na teren, a posle turnira na šljaci, Španac je ipak odlučio da testira svoja kolena na betonu Indijan Velsa. Tamo mu prvo slede dueli sa Soedom ili Harisonom, te Malisom ili Južnim, a u osmini finala mogao bi da se sastane sa Jankom Tipsarevićem.

Ako savlada srpskog tenisera, u četvrtfinalu bismo gledali pravi spektakl i posle dužeg vremena meč između Rogera Federera i Nadala.

Titulu brani Rodžer Federer koji je prošle godine u finalu bio bolji od Johna Isnera sa 7:6, 6:3.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.