Konačno povratak Serene Wiliams

29-godišnja Amerikanka potvrdila je da će idućeg tjedna zaigrati na WTA turniru na travi Eastbournea, a iza toga čeka je branjenje naslova na Grand Slam turniru na londonskoj travi, što joj, s obzirom da nema puno vremena za hvatanje forme, neće biti lak zadatak...
Serena Williams pauzirala je jako dugo, u međuvremenu se posvetila i drugim zanimacijama, kojih kod sestara Williams obično ne nedostaje, ali sada je vrijeme za povratak osnovnom poslu. Nakon što je, nedugo nakon prošlogodišnjeg naslova u Wimbledonu, neugodno porezala stopalo u jednom restoranu i iza toga prošla kroz ozbiljne zdravstvene komplikacije, uključujući i opasni krvni ugrušak u plućima, Serena će se vratiti u Eastbourneu, a glavna preokupacija će joj, dakako, biti Wimbledon, koji počinje tjedan kasnije.
"Ovih 12 mjeseci koje sam ostavila za sobom bilo je jako teško razdoblje, testiralo je moj karakter i vjerojatno me i ojačalo", otkrila je Williams u priopćenju za javnost, koje je zaključila sa: "Serena se vratila!"
Dobro, ipak još nije, učinit će to na travi Eastbournea, gdje je dosad igrala samo 1998. godine, uz četvrtfinalni poraz od Arantxe Sanchez-Vicario. Za povratak se pripremala od travnja, kada je počela trenirati, a za koliko je trenutno spremna, vidjet ćemo ubrzo.
U vrijeme svojeg posljednjeg nastupa, Serena je bila prva na svijetu, trenutno je 25., a ako je dovoljno dobro radila i ukoliko joj je u mislima samo tenis, za povratak u vrh, barem u Top 10, neće joj trebati previše vremena.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.