To može samo Nadal

Rafael Nadal je u 3. kolu ovogodišnjeg Wimbledona pobijedio 28-godišnjeg Gillesa Müllera, tenisača iz Luksemburga, sa 7-6(6), 7-6(5), 6-0 i tako nastavio put prema obrani naslova.


Meč je trajao nešto manje od dva i pol sata, a zanimljivo da je u cijelom meču Nadal napravio samo - tri neforsirane pogreške. Što se stvarno rijetko viđa u tenisu. Povrh toga, kroz cijeli meč nije doživio gubitak početnog udarca, iako u prva dva seta nije napravio niti break. Nije niti došao do break-lopte, za razliku odMüllera koji ih je imao dvije u prva dva seta.
Inače, prije šest godina su Müller i Nadal također igrali u Wimbledonu, a tada je slavio Luksemburžanin u četiri seta. Novi Nadalov suparnik je, pak, daleko ozbiljniji tenisač, Argentinac Juan Martin del Potro.
''On je fantastičan tenisač, jedan od najboljih na svijetu. Bit će to, definitivno, najbolji mogući test koji mogu imati. Bit će teško, sigurno, i samo me najbolji vlastiti tenis može odvesti do pobjede. Budem li kiksao u bilo kojem segmentu igre, bit će krajnje opasno'', najavio je meč protiv Argentinca Nadal.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.