Rogers Cup 2012: Muški žrijeb

Toronto: Na ATP Masters 1000 turniru u Torontu objavljen je žrijeb za turnir koji se igra od 4. do 12. avgusta. Prvi nositelj turnira Novak Đoković u drugom kolu ("preskače" prvo kolo) će igrati protiv pobjednika meča između Bernarda Tomića i jednog od kvalifikanata. Đoković bi na putu do polufinala se moga sresti još i sa Nishikorijem, Simonom kao i Del Potrom. Polufinale turnira u Torontu bi nam moglo podariti meč između Novaka i Janka Tipsarevića.

Drugi nositelj turnira je Andy Murray, koji u prvom nastupu igra ide na jednog od kvalifikanata, dok bi u trećem kolu mogao igrati protiv Miloša Raonića. Na putu do polufinala bi Murray mogao "naletiti" na Kohlschreibera, Isnera. 

Treći nositelj turnira je Tsonga, i nalazi se u grani žrijeba u kojoj su još Tipsarević, Čilić i Mayer, dok je četvrti nositelj Tomaš Berdych u grani sa Gasquetom, Fishom i Juan Monacom. 

KOMPLETAN ŽRIJEB pogledajte na slici ispod (za uvećanje - klikni na sliku)



Mečevi prvog kola su na rasporedu u ponedjeljak, 6. avgusta, a sve mečeve UŽIVO gledajte na live stream linkovima na našoj stranici.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.