Poraz Jelene Janković

Indian Wells 2013: Jelena Janković nije se naigrala na turniru u Kaliforniji. U prvom meču, u drugom kolu, pretrpela je poraz od Ruskinje Svetlane Kuznjecove - 6:0, 2:6, 5:7.

Jankovićeva je protiv 46. teniserke sveta ponovo demonstrirala svoju "toplo-hladno" igru. Prvi set dobila je sa "nulom", i kada se činilo da će joj to dati dodatno samopouzdanje da u nastavku lako okonča duel, ona je dozvolila protivnici da preuzme incijativu. 

Ruskinja je najpre stigla do izednačenja u setovima (6:2), a zatim je u neizvesnom trećem setu dobila nekoliko važnih poena, koji su prelomili meč.

Kuznjecova se "zagrejala" pre duela sa Džej Džej, jer je u prvom kolu savladala Čehinju Andreu Hlavackovu (6:3, 6:1), dok je Jelena, kao 18. favorit za titulu, na startu bila slobodna.
.
Ruskinja će u trećem kolu igrati protiv 11. teniserke sveta, Francuskinje Marion Bartoli, koja je eliminisala Južnoafrikanku Šanel Šipers sa 6:3, 6:3.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.