Nadal otkazao svoj nastup i u Torontu

Treći tenisač svijeta Rafael Nadal nakon nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu, otkazao je i nastup na Masters 1000 turniru u Torontu jer još uvijek nije u potpunosti zaliječio ozljedu.

Po prvi puta od debija 2004. godine Rafael Nadal je prisiljen otkazati nastup na turniru Masters 1000 u Torontu. Razlog je još uvijek nezaliječena ozljeda te ne želi riskirati težu ozljedu nastupom na ovom turniru.

"Dolazak u Toronto je za mene uvijek bio jedan od najdražih trenutaka u sezoni i vrlo sam razočaran što neću moći nastupiti i ove godine. Planirao sam dolazak i sve sam učinio kako bih bio spreman, međutim trebam još vremena za oporavak", izjavio je Nadal u priopćenju u kojem je objavio otkazivanje nastupa u Torontu.

Problemi s ozljedom natjerali su Nadala i na odustajanje od nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu, no bez obzira na to nadao se kako će za Toronto biti spreman.

Osim Nadala nastup u Torontu posljednji su otkazali i David Ferrer, Gael Monfils te Fernando Verdasco.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.