Olimpijada: Serena deklasirala Zvonarevu

Olimpijske igre, tenis: Nastavlja se impresivni niz Serene Williams na olimpijskom turniru u Wimbledonu. U prvom dvoboju osmine finala Amerikanka je sa 6:1, 6:0 deklasirala Veru Zvonarevu, koja je branila broncu iz Pekinga, za samo 51 minutu igre.

Williams je ispalila 32 izravna poena naspram samo tri Zvonareve te je napravila samo osam neprisiljenih pogrešaka. Pogodila je i 12 asova te spasila obje break prilike koje je Ruskinja imala. Zvonareva je ukupno osvojila 23 poena, od čega u drugom setu tek devet.

Sereni je ovo deseta uzastopna pobjeda u All England Clubu nakon što je ondje prije mjesec dana osvojila 14. Grand Slam karijere. U prva tri meča olimpijskog turnira ukupno je izgubila svega deset gemova.
Prije četiri godine u Pekingu Serena je u četvrtfinalu izgubila od kasnije pobjednice Elene Dementijeve, a u Londonu će u toj fazi igrati protiv Daniele Hantuchove ili osme nositeljice Caroline Wozniacki.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.