Federer bez problema u treće kolo

Indian Wells 2013: Branitelj naslova Roger Federer također nije imao puno problema u svom prvom meču. Sa 6:2, 6:3 porazio je potencijalno nezgodnog Denisa Istomina za samo 58 minuta igre. Švicarac je bio maestralan na servisu te je izgubio samo četiri poena. Realizirao je četiri od sedam break lopti.

"Osjećao sam se dobro od samog početka i uspio sam zadržati taj nivo. Istomin nikako nije 'ušao' u meč i to vam daje još više samopouzdanja", rekao je Federer, kojeg u trećem kolu čeka Ivan Dodig, pobjednik nad 28. nositeljem Julienom Benneteauom. Federeru je to zasigurno dobra vijest jer Benneteau ga je nedavno u Rotterdamu pobijedio.

Dva velika iznenađenja priredili su Kevin Anderson i Ernests Gulbis. Anderson je s 3:6, 6:4, 6:3 izbacio četvrtog nositelja Davida Ferrera, dok je sve bolji Gulbis (koji je prošao kvalifikacije) deklasirao devetog nositelja Janka Tipsarevića 6:2, 6:0. Srpskom tenisaču ovo je četvrti uzastopni poraz od Australian Opena.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.