Australian Open 2012: Đoković u polufinalu

Novak Đoković plasirao se u polufinale Australian Opena nakon današnje pobjede nad španskim teniserom Davidom Ferrerom sa 6-4, 7-6 i 6-1. Jedan sat i 38 minuta igre je bilo potrebno Novaku da slomi otpor španca. U polufinalu će tako Đoković u petak igrati protiv britanca Andy Murraya.

Đoković je agresivno otvorio meč i od samog početka ugrožavao servis protivnika da bi u petom gemu došao do brejka koji mu je bio dovoljan za osvajanje prvog seta.

Na početku drugog seta Đoković je došao do brejka za 1-0, da bi Ferrer uzvratio u četvrtom gemu i vratio se sa 0-2 na 2-2 u gemovima. U tim trenucima Đoković je izgledao umorno ali je uspio da sačuva svoj naredni servis gejm. Do kraja su oba tenisera osvojili još po jedan brejk. Prvo je Đoković uzeo servis Fereru za 6-5, te je servirao za set. Međutim, španac je uzvratio i došao do taj brejka, u kojem je ipak poražen sa 7-4.

U trećem setu Novak je bio ubjedljiv i osvojio ga sa 6-1.

Polufinalni meč između Novaka Đokovića i Andy Murraya uživo možete pratiti na linkovima koji se nalaze na našoj stranici, klikom OVDJE.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.