Australian Open 2012: Meč osmine finala Đoković - Hjuit

Lejtom Hjuit i Novak Đoković sastati če se u osminifinala Australian Opena. Do sada su odigrali 5 mečeva a ovaj meč možete direktno pratiti ovdje. Meč bi trebao početi oko 9:30h u ponedeljak.

Novak protiv ’ratnika’, kakav je nadimak Hjuita, ima 4-1 u međusobnim duelima, a jedinu pobedu Australijanac je ostvario u njihovom prvom meču 2006. godine.

Iako je Hjuit veliki borac i nikada se ne predaje, u kratkom intervjuu nakon pobede nad Raonićem videlo se da Australijanac zna da nema prevelike šanse sa Đokovićem. Novak igra fantastičan tenis u Melburnu, deluje čak za nijansu bolje i agresivnije u odnosu na prošlu godinu kada je izgubio samo jedan set, a pravi izazovi za njega bi ipak trebalo da budu tek u četvrtfinalu, polufinalu i finalu.

Dobar podatak je i da su Hjuid i Đoković igrali u istom kolu i 2008. godine kada je srpski teniser pobedio a nakon toga i osvojio prvi Gren slem u karijeri.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.