Australian Open 2012: Serena rutinski, Kvitova uz dosta muke u treće kolo

Serena Vilijams dobila je Barboru Zahlavovu Stricovu 6:0, 6:4, a Vanija King eliminisala je 15. nositeljk Anastasiju Pavljučenkovu 5:7, 6:3, 6:4.

Petra Kvitova imala je veoma težak posao, ali je uspela da eliminiše Karlu Suares Navaro sa 6:2, 2:6, 6:4 u drugom kolu Australian Opena.

Dalje su prošle i Kirstea, Ženg i Ivanović.

Serena je lako odradila posao u prvom setu, činilo se da će tako biti i u drugom, ali je Zahlavova Stricova iskoristila pad koncentracije Amerikanke i učinila je drugi set neizvesnim.

Pri rezultatu 5:4 Stricova je imala tri vezane gem lopte, ali izgubila je pet poena u nizu, samim tim i meč. Mlađa Vilijamsova igraće sa boljom iz meča Dominike Cibulkove i Šahar Per.

Petra Kvitova, koju mnogi smatraju prvom favoritkinjom za titulu, gubila je u trećem setu od Karle Suares Navaro sa 2:0, ali je uspela da preokrene i izbegne ranu eliminaciju.

Španjolka je 2009. u Melburnu igrala četvrtfinale i nije joj strano da napravi iznenađenje, ali ovaj put levoruka Čehinja se provukla. Kvitova će sada igrati sa pobednicom duela Kirilenko - Voznijak.

Đie Ženg izbacila je Robertu Vinči i sada je čeka bolja iz meča Bartoli – Dokić. Sorana Kirstea dobila je Ursulu Radvanjsku, pa će joj naredna suparnica biti Sara Erani.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.