Australian Open 2012: Polufinalni meč Đoković - Murray

Nakon što se Rafael Nadal plasirao u finale Australian Opena pobjedom nad Rogereom Federerom, očekujemo i drugog finalistu.
U polufinalu će se sastati branilac titule Novak Đoković i Andy Murray. Ovaj meč između dva dobra priljatelja odigrati će se sutra u pola 10 po našem vremenu. Meč direktno možete pogledati ovdje.

Prijateljstvo koje datira iz dečačkih dana uopšte ne utiče na rivalitet između dvojice tenisera, pa su se tako u dosadašnjem djelu karijere sastali deset puta, a Đoković je uspešniji sa šest pobjeda. Novak je bio bolji i prošle sezone u finalu Australijan opena, kao i u epskom meču u polufinalu Rima, ali je i Murray osetio slast trijumfa u finalu Sinsinatija, doduše, srpski teniser je tad predao meč u drugom setu.

Ipak, Britanac sada ima u stručnom štabu legendarnog Ivana Lendla i sa pravom se nada da može do pobjede nad prvim teniserom sveta, koja bi ga ponovo dovela na korak od prvog grend slema u karijeri.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.