Australian Open 2012: Voznjacki bolja od Janković

Jelena Jankvoić završila je učešće na prvom grend slemu u sezonu, pošto je u meču osmine finala poražena od prve teniserke sveta Karoline Voznjacki sa 6:0 i 7:5.
Kako je meč počeo, činilo se da će prva teniserka sveta ekspresno završiti posao, ipak, Jelena se u nastavku probudila, ali ne sasvim, pošto je morala da čestita protivnici posle 101 minuta igre.

Delovala je Jankovićeva totatalno nemoćno u prvom setu, u kom nije imala rešenja za raspoloženu Dankinju, pa je Voznjacki dobila prvi set sa nulom, za nešto više od pola sata igre.

Mučila se Jelena da nađe svoju igru, a za to vreme, protivnica nije imala milosti, već je samo terala našu teniserku na greške. Došla je Jankovićeva do daha, prvi osvojenim gemom otvorila drugi set, ali je onda usledilo četri gema koja su pripala Dankinji.

Kada se očekivao brzi kraj, teniserke su režirale pravu dramu, pošto je 13. igračica sveta od 1:4 stigla do 5:5. Ipak, poraz nije mogla da izbegne, pošto je Voznjacki zaigrala kao i na početku duela, što joj je bilo dovoljno da overi kartu za četvrtfinale, gde je čeka Kim Klajsters.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.