Venus WIliams odustala sa US Opena 2011

Nekada najbolje taniserka svijeta Amerikanka Venus Wilijams odustala je sa US Opena zbog bolesti. Neposredno pred početak meča kojeg je danas trebala odigrati Venus je otkazala zbog autoimune bolesti koja joj je nedavno dijagnozirina. Radi se o Sjorgenovom sindromu koju utiče na fizičku kondiciju.

Ovo je samo jedan u nizu zdravstvenih problema koji je zadesio ovu amerikanku, koja je zbog raznih problema odigrala samo 4 turnira ove godine.
Zaista sam razočarana što se moram povući sa ovogodišnjeg US Opena. Nedavno mi je dijagnosticiran Sjorgenov sindrom, autoimuna bolest koja trenutno utiče na moju kondiciju te izaziva umor i bolove u zglobovima - izjavila je Venus Williams.
Meč Venus Vilijams i Sabine Lisicki trebalo je da bude derbi drugog kola, ali Amerikankina košmarna sezona se nastavlja – zbog povrede kuka predala je treće kolo US opena, potom nije igrala na još nekoliko turnira, a poslednje takmičenje pre dolaska u Njujork bio joj je US open. Tačni razlozi odustajanja još se ne znaju.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.