US Open 2011 : Tsonga i Ferer plasirali se u drugo kolo

Do sad na US Openu nema nekih velikih iznenađenja osim eliminacije Troickog i Južnog sve ostalio ide po planu.
Danas su se u drugo kolu US Opena plasirali rutinski Tsonga i Ferer. Za razliku od Tsonge, Ferer je imao manjih problema sa svojim protivnikom ali ga je uspiješno svaladao.David Ferer je bio bolji od Igora Andrejeva 2:6, 6:3, 6:0, 6:4 i njegov naredni rival biće pobednik meča Blejk – Galung.

Andrejev je bio neugodan rival Fereru dok je imao snage, ali izdržljivi Španac ga je ’pregazio’ posle izgubljenog prvog seta.

Žo-Vilfrid Tsonga je dobio Jen-Hsuna Lua sa 6:4, 6:4, 6:4 i sada ga čeka Sergej Bubka, koji je sa 3-1 u setovima savladao Hajder-Maurera.
Tsonga je u duelu sa Luom imao 39 ’vinera’ i 29 grešaka, samo jednom je izgubio gem na svoj servis i u svakom setu je ’lomio’ Lua kada je bilo potrebno, ali nije se previše umorio, meč je trajao nešto više od dva sata.

Sa 24-godišnjim Sergejem Bubkom, sinom proslavljenog skakača s motkom, Francuz je igrao ove godine u Kataru i dobio je sa 6:2, 6:4. Bubka je trenutno 207. na ATP listi.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.