Pročitajte kako se Đoković izvinuo navijačima preko Twittera

Nakon što je u finalu ATP turnira iz Masters Serije 1000 u Cincinnatiju Novak Đoković zbog ozljede ramena predao susret protiv Britanca Andyja Murrayja vrlo brzo se navijačima javio i na svom Twitter profilu.
Naime, kod vodstva Murrayja 6-4, 3-0 Đoković očito više nije želio riskirati s ozljedom jer nikao nije želio – zbog mogućeg pogoršanja – preskočiti US Open.
„Dragi moji prijatelji i fanovi, nažalost danas nisam uspio završiti meč i zbog toga sam želio da se svima ispričam što niste odgledali meč kakav priliči finalu dvojice top igrača.Također bih se želio zahvaliti svima na razumijevanju i podršci. Čestitam i Andyju na sjajnom tjednu i zasluženoj tituli. Ovih ću nekoliko dana pokušati oporaviti rame i spremiti se za US Open. Vidimo se uskoro i hvala vam puno na podršci!“, napisao je Đoković.
Sudeći po poruci Đokoviću je očito teško pao drugi poraz u sezoni na ATP Touru, no sada mu je ipak najvažnije dobro se pripremiti i oporaviti do 29. kolovoza kada u New Yorku počinje četvrti Grand Slam sezone.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.