Kim Clijsters propušta US Open

Belgijska teniserka Kim Clijsters neće nastupiti na nadolazećem četvrtom Grand Slamu sezone. Razlog odustajanja od turnira gdje je u tri navrata bila pobjednica je trbušna ozljeda koju je zadobila proteklog tjedna u Torontu.
Prošlog tjedna u Torontu Kim Clijsters zadobila je ozljedu trbušnog zida, a ona će je udaljiti od nastupa na US Openu. Posljednji Grand Slam turnir sezone belgijska tenisačica osvajala je 2005., 2009. i 2010. godine, a ove godine neće biti u mogućnosti braniti titulu.
"Nažalost, neću moći braniti naslov na US Openu zbog ozljede trbušnog zida. Dva tjedna oporavka neće biti dovoljno i zaista sam razočarana. Veoma sam naporno trenirala tijekom ovog ljeta i nadala sam se da ću taj turnir dočekati u dobroj formi", izjavila je 28-godišnja tenisačica te potom dodala:
"Sad se mogu samo odmarati i svaki dan odlaziti na terapiju. Ukoliko se stanje ne poboljša bit ću primorana otkazati i turnire u Tokiju i Pekingu."Clijsters je u svojoj karijeri osvojila četiri Grand Slam turnira, a uz spomenuta slavlja u New Yorku osvojila je i Australian Open.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.