Uragan prijeti US Openu

Uragan Irena sa vjetrovima brzine i do 175 kilometara na sat prijeti početku US Opena. Naime, dolazak uragana u New York očekuje se u nedjleju poslijepodne što bi značilo odgađanje početka posljednjeg grand slam turnira sezone.

Početak posljednjeg Grand Slam turnira sezone zakazan je za ponedjeljak s početkom u 11 sati, ali sada on ovisi o posljedicama uragana "koji bi trebao poharati istočnu obalu SAD-a u nedjelju poslijepodne". Uragan Irena je dosad učinio štetu u Portoriku, Dominikanskoj Republici i Bahamima, a trenutno je na putu za sjevernu i istočnu obalu Sjedinjenih Američkih Država, izvještava Nacionalni centar za uragane.

Gradonačelnik New Yorka Michael Bloomberg najavio je da planira zatvoriti podzemne željeznice i evakuirati pet bolnica, te osam staračkih domova blizu obale. Trenutno u gradu prevladava promjenjivo vrijeme, praćeno kišom koja ometa kvalifikacije turnira koje su u toku.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.