ATP Cincinnati: Favoriti bez problema

Četvrtog dana turnira u Cincinatiju je prošao bez iznenađenja. Favoriti su lako prošli u dalji krug takmičenja. Federer je savladao Blejka sa 6-4 i 6-1.

Gael Monfis, koji će u četvrtfinalu ponovo igrati sa Novakom Đokovićem, bio je bolji od Filipa Kolšrajbera 6:2, 6:2, dok je Tomaš Berdih izbacio Nikolasa Almagra istim rezultatom.

Pored njih, u četvrtfinale se ovaj put plasirao i četvrti nosilac Endi Mari, koji je bio za klasu bolji od Aleksa Bogomolova 6:2, 7:5. Prošli su i Nadal, Fiš, Simon i Đoković.

U najžešćem i najdužem duelu dana Rafael Nadal je posle čak tri sata i 40 minuta igre savladao zemljaka Fernanda Verdaska 7:6, 6:7, 7:6.Njegov protivnik u četvrtfinalu biće sedmi nosilac Mardi Fiš, koji igra sezonu života, a sada je eliminisao Rišara Gaskea 7:5, 7:5.

Žil Simon je, takođe posle velike i napete borbe, u tri seta izbacio Davida Ferera 6:4, 6:7, 6:4.

Srpski teniser Novak Đoković nije se mnogo mučio protiv neugodnog Radeka Štepaneka, iako se na meču gotovo svaki drugi gem okončao brejkom, uz konačni rezultat 6:3, 6:3.

Federer, koji se protiv Blejka nije ni pošteno oznojio, u borbi za polufinale sastaće se sa Tomašom Berdihom, dok će Mari igrati protiv sebi sličnog tipa igrača, Žila Simona.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.