Nik Bolitijeri : Cijeli svijet trenira samo da bi pobjedio Đokovića

"Novak Đoković je bez ikakve dileme glavni favorit i na njega bih stavio pare. Bože moj, pa taj dečko je pet puta pobedio Nadala ove godine. On je savladao sve najbolje igrače sveta i to sada kada imamo mnogo veću širinu nego osamdesetih i devedesetih. Mogu da kažem da je Đoković najkompletniji igrač svih vremena", rekao je Bolitijeri.

Legendarni trener Nik Bolitijeri smatra da je srpski teniser Novak Đoković najkompletniji igrač svih vremena
Bolitijeri je u intervjuu za nemački "Spoks" nedelju dana pre početka US Opena uprkos povredi ramena stavio Novaka na vrh liste favorita za osvajanje poslednjeg grend slema u sezoni.On je rekao da su glavni razlozi za Novakov uspon promena ishrane i novi režim treninga.


"On ima sve, snagu, brzinu, tehniku. Niko nikada nije imao takav 'paket'. Mnogi su mislili da ranije nije trenirao dovoljno, ali je promena načina rada uz ishranu najzaslužnija za uspehe. Fizički, on je na drugom nivou. Što duže poen traje, Novak je jači", rekao je Bolitijeri.

Legendarni trener je rekao da je Novak sad postao "lovina" ostalim igračima.

"Niko ne može da pobeđuje svaki dan osim Boga. Sada ceo svet svaki dan trenira samo da bi pobedio Novaka. Pobediš Novaka i postaješ poznat. Svi hoće da ga skinu i jedino je pitanje da li on može da izdrži pritisak", rekao je Bolitijeri.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.