US Open 2011 : Karlović u drugom kolu

Hrvatski teniser Ivo Karlović plasirao se u drugo kolo US Opena. Karlović je svladao Čileanca Fernanda Gonzaleza iza kojeg su puno bolji dani na Touru. Danas 296. igrač svijet pao je sa 6:4, 6:4, 7:6(3) u svojem prvom meču od kraja srpnja i Los Angelesa.

Kao i u brojnim Karlovićevim mečevima, o setovima odlučuje trenutak dekoncentracije, a u prvom setu dogodio se u trećoj igri. Gonzalez je prepustio servis, a ovaj je to dočekao i za 34 minute pospremio u džep prvi set. U drugom setu, koji je trajao 31 minutu, Gonzalez se držao do devete igre.

Opet je ispustio servis, a Karlović je na svojem potvrdio 2:0. Čileanac se držao u trećem setu sve do tie-breaka, ali Karlovićev je servis za njega bio prekvalitetan.

Naš je igrač na prvom setu imao 87 posto osvojenih poena, 63 posto na drugom. Ubacio je 23 asa, Gonzalez tri, a obojica su imala po tri neprisiljene pogreške, isto toliko dvostrukih.

U drugom kolu Karlovića čeka 13. nositelj Richard Gasquet koji je Sergiya Stakhovskog svladao 6:4, 6:4, 6:0. 13. nositelj (i svjetski broj 13) i Div sa Šalate susreli su se jednom, na zemlji Hamburga 2005. Karlović je predao meč dok je gubio 6:1, 1:0.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.