WTA US Open 2011: Voznjacki i Azarenka s lakočom u drugo kolo

Prva teniserka svijeta Karolina Voznjacki  s pobjdom je započela svoj pohod na prvu Gram Slam titulu.  S lakočom se plasirala u drugo kolo US Opena , u drugom kolu pridružila joj se i Bjeloruskinja Viktorija Azarenka.
Prva teniserka sveta nadigrala je Nuriju Ljagosteru Vives sa 6:3, 6:1 i za plasman u treće kolo boriće se sa pobednicom duela Rus – Vesnina.

Azarenka je bila bolja od Johane Larson sa 6:1, 6:3, a rivalka u drugoj rundi biće joj Žisela Dulko, koja je dobila Rebeku Marino sa 6:3, 6:3.

Voznijacki je u duelu sa veterankom iz Španije imala malih poteškoća u prvom setu, ali pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Dankinja je imala 22 direktna poena i 17 neiznuđenih grešaka, što najbolje ilustruje da je igrala ofanzivnije nego inače, dok je Ljagostera Vives upisala 14 ’vinera’ i duplo više grešaka.

Azarenka je za 70 minuta završila posao, samo jednom je izgubila gem na svoj servis i nije pružila nikakvu šansu 21-godišnjoj Šveđanki. Naredna protivnica Beloruskinji će biti znatno teže, pošto je izgubila 3 od 5 mečeva koje je igrala sa Žiselom Dulko, i to poslednja tri. Argentinka je trenutno 57. na WTA listi, a nekada je bila 26. na svetu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.