ATP Doha: Federer se namučio za polufinale

Danas su odigrani svi četvrtfinalni mečevi u Dohi, gdje nije bilo nikakvih iznenađenja. 
Od četvrtfinalnih parova najviše uzbuđenja i neizvjesnosti pružio je dvoboj branitelja naslova Rogera Federera i osmog nositelja Andreasa Seppija. Talijanski tenisač pošteno je namučio drugog tenisača svijeta, koji je polufinale izborio pobjedom 6:3, 5:7, 6:4 poslije 98 minuta igre.

Čak i u prvom setu, kojeg je dobio, Švicarac je izgubio svoj servis, no zato ga je dvaput oduzeo. Iako je u drugom setu imao visokih 69% prvog servisa i pogodio sedam asova, neuvjerljivi Federer je čak tri puta izgubio prednost početnog udarca. Seppi je sa 7:5 odveo meč u treći set nakon što je Federer nadoknadio zaostatak od 1:5.

Odlučujući set bio je vrlo izjednačen. Oba tenisača imala su po dvije break lopte, a slavio je Federer jer je realizirao jednu. Bio je to njihov osmi međusobni dvoboj i osma pobjeda Švicarca, no ovaj put je Seppi barem uzeo set, što mu do sada nikad nije uspjelo.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.