ATP Sydney: Troicki preko Hjuita u drugo kolo

Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo turnira u Sydneyu pobedom nad domaćim teniserom Lejtonom Hjuitom sa 4:6, 6:3, 6:2, posle dva sata i četiri minuta igre.

Troicki će u drugom kolu igrati protiv Rusa Aleksa Bogomolova juniora, koji je pobedio Robina Hasea iz Holandije sa 6:4, 1:6, 6:4.

Troicki i Hjuit su od početka susreta vodili veliku borbu, srpski teniser vodio je čak sa 4:1, ali je potom Australijancu dozvolio da osvoji narednih pet gemova i povede. Iako je Hjuit bolje započeo drugi set, srpski teniser se probudio i vratio brejk Australijancu, a potom uz još jedan oduzet servis došao do izjednačenja u setovima.

U trećem setu Troicki je prikazao najbolju igru u meču, Hjuitu nije dozvolio nijednu šansu za brejk, dok je iskoristio dve od pet, koliko ih je imao. Srpski teniser je poveo sa 4:1, a iako je Australijanac u sedmom gemu spasao prvu meč loptu koju je Troicki imao, na kraju nije mogao da spreči njegov zasluženi trijumf.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.