WTA Brisabane: Kim Clijsters predala meč zbog povrede

Nakon Serene Williams, dogodilo se i Kim Clijsters. Pri vodstvu 1-0 u setovima i zaostatku 3:1 u drugom setu, Clijsters je primila terapiju, no ipak odustala od nastavka natjecanja.

"Osjetila sam kao da mi se lijevi kuk sve više sužava do trenutka kada se više nisam mogla kretati gornjim dijelom tijela. Nisam željela da se pogorša i ugrozi moje sudjelovanje na Australian Openu pa sam donijela najpametniju odluku", detaljno je bivša pobjednica opisala svoj postupak.

Zbog predaje, propustila je Slovakinju Hantuchovu u finale, a ona će se morati sukobiti s najugodnijim iznenađenjem početka sezone - Kaiom Kanepi. Obzirom da je Slovakinja dobila dva uzastopna "propuštanja" u daljnji tijek natjecanja, Estonka bi joj mogla biti (pre)velik zalogaj.

U drugom polufinalu Kanepi je s nevjerojatnom lakoćom upisala pobjedu nad Talijankom Schiavone, jednom od favoritkinja predstojećeg Grand Slama. Bilo je 6:3 i 6:0 u korist 34. na svijetu, koja bi po svemu sudeći i u Melbourne Parku mogla pomrsiti planove pokojoj favoritkinji.

WTA Brisbane, polufinale: Kaia Kanepi (Estonija) - Francesca Schiavone (Italija, 3) 6:3, 6:0, Daniela Hantuchova (Slovačka) - Kim Clijsters (Belgija, 5) 6:7(4), 3:1 predaja Clijsters

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.