WTA Brisbane: Schiavone bolja od Jelene Janković

Novi trener još nije stigao da pomogne Jeleni Janković da je vrati na pobedničke puteve pošto je srpska teniserka ponovo pokazala stare probleme koji je prate sezonama i u četvrtfinalnom meču turnira u Brisbanu ispustila je trijumf protiv Francesce Schiavone - 5:7, 7:6, 6:3.

Jankovićeva je odlično započela meč, povela sa 3:0, ali je dozvolila seriju Italijanki i preokret, međutim, ni brejk zaostatka je nije sputao da reši prvi set u svoju korist i povede sa 1:0 u setovima - 7:5.

Na dobrom je putu bila srpska teniserka da upiše prvo polufinale u novoj sezoni, posle razmene brejkova došla je u situaciju da servira za meč, međutim, borbena Schiavone je uspela da smanji na 5:4, a onda i da na svoj servis spasi dve meč lopte i izbori tajbrejk.

Jelena nije uspela da parira bivšoj osvajačici Rolan Garosa i uprkos izjednačenju ponovo je bila bolja na početku deonice. Povela je srpska teniserka sa 3:1, ipak, Schiavone je napravila seriju od pet uzastopnih gemova i na kraju slavila sa 6:3.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.