WTA Sydney: Radwanska, Li Na , Azarenka i Kvitova u polufinalu

Caroline Wozniacki nije se uspjela plasirati u polufinale Sydneya, gdje su "pripreme" za Australian Open uradile i druge najbolje svjetske tenisačice. Nakon lagano dobivenog prvog seta (6:3), Wozniacki je izgubila drugi rezultatom 7:5, što je omogućilo Poljakinji Radwanskoj da neopterećeno uđe u završnicu.

U trećem gemu zadnjeg seta Dankinja je tražila medicinski time out pri kojem su joj zamotali zglob, a nedugo nakon Radwanska ju je eliminirala iz natjecanja (6:2). Poljakinja će se u polufinalu sukobiti s Azarenkom.

Nakon poraza Wozniacki sve su oči uprte u Petru Kvitovu, koja ima priliku doseći prvo mjesto na WTA ljestvici (ako osvoji turnir). Ona je četvrtfinale odradila bez greške, slaveći rezultatom 6:0, 6:4 nad Slovakinjom Hantuchovom, prošlotjednom finalisticom Brisbanea.

Sljedeća će joj prepreka na putu do finala biti Li Na, četvrtopostavljena Kineskinja koja je u dvoboju sa Šafarovom izvukla pobjedu u dva seta (6:2, 7:6).

WTA Sydney, četvrtfinale: 

Agnieszka Radwanska (Poljska, 7) - Caroline Wozniacki (Danska, 1) 3:6, 7:5, 6:2,
Petra Kvitova (Češka, 2) - Daniela Hantuchova (Slovačka) 6:0, 6:4,
Victoria Azarenka (Bjelorusija, 3) - Marion Bartoli (Francuska, 8) 7:5, 6:4,
Li Na (Kina, 4) - Lucie Šafarova (Češka) 6:2, 7:6(3).

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.