Venus Wiliams otkazala Toronto

Američka teniserka Venus Wiliams otkazala je nastup na Rogers Cupu koji se igra u Torontu, značajnom WTA turniru koji je počeo danas.

Sedmerostruka osvajačica Grand Slam naslova nije se tijekom nedjelje osjećala dobro, a nakon pregleda je liječnik utvrdio kako se radi o virozi.

"Zbilja sam se radovala nastupu u Torontu. Došla sam ovdje spremna za igru, ali u nedjelju se nisam osjećala dobro. Nažalost, nisam u stanju igrati zbog čega sam iznimno razočarana. Žao mi je navijača i organizatora turnira", priopćila je 34. tenisačica svijeta koja je ove godine već imala niz problema sa zdravljem.

Na mjesto Venus Williams u ždrijeb je uskočila kineska kvalifikantica Zhang Shuai koja će u 1. kolu odmjeriti snage sa Srpkinjom Anom Ivanović.

Prva nositeljica turnira u Torontu, koji se igra uz nagradni fond od 2.050.000 dolara, najbolja je svjetska tenisačica Caroline Wozniacki. Nakon nekoliko tjedana izbivanja zbog ozljede na terene se vraća i Belgijanka Kim Clijsters, a u ždrijebu je i Serena Williams koja nakon problema s ozljedama ponovno krči put prema svjetskom vrhu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.