WTA Toronto : Stosur bolja od Italijanke Vinči


Italijanka Roberta Vinči pamtiće tekući Rodžers Kup u Torontu po pobedama nad svetskim reketom broj jedan, Karolinom Voznijacki, te Anom Ivanović, bivšom najboljom teniserkom na svetu, ali i po eliminaciji u četvrtini finala. Odličlnu Italijanku “izbacila” je još bolja, iskusna Australijanka Samanta Stosur, 11. igračica na WTA listi, koja je savladala Italijanku u dva seta (6:4, 6:1) i plasirala se u polufinale prestižnog turnira. 

Ključni detalj meča dogodio se u desetom gemu prvog seta kada je Samanta “brejknula” Vinčijevu, pri vođstvu 5:4, i automatski dobila taj deo igre. U nastavku, očigledno dekoncentrisana Italijanka je bila “lak plen” za njenu razigranu protivnicu.U borbi za finale Stosur će se sastati sa pobednicom dueča Andrea Petković - Agneška Radvanska, dok   će su na drugoj strani žreba, u četvrtfinalu, Galina Voskoboeva koja se sastaje sa Viktorijom Azrenko, i Venus Vilijams, čija je protivnica Lusi Safarova. 

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.