ATP Brisbane: Murray i Tomić u polufinalu

Andy Murray  je sa dva puta po 6:2 lagano izbacio Kipranina Markusa Bagdatisa sa turnira u Brisnanu i tako sebi obezbedio mesto u polufinalu. Srećnim žrebom Bernard Tomić se takođe našao u narednoj fazu i upravo će izaći na megdan Škotu.

Četvrti igrač sveta se nije mnogo preznojio, jer je Bagdatis ovoga puta bio onemogućen da uključi svoje motore, zbog odlične defanzive škotskog tenisera. Tako je Murray prepustio samo četiri gema Kipraninu i ulazi odmoran u novi okršaj.

Sa druge strane mreže naćiće se Tomić koji je preko Denisa Istomina zakazao ovaj duel (6:3, 7:6). Mladom naturalizovanom Australijancu, koji je izuzetan talenat,  protivnici od početka bili su Žulijan Beneto, Francuz u iznenađujuće lošoj formi, Takuma Ito, 122. igrač sveta, a u četvrtfinalu  Istomin.

Drugo polufinale činiće Aleksandr Dolgopolov nakon pobede nad Radekom Štepanekom u teškom okršaju koji je trajao skoro dva i po sata 4:6, 6:3, 6:3, dok je Žil Simon opravdao ulogu favorita protiv Kolumbijca Santijaga Điralda i rešio meč u dva seta 7:6(2), 6:4.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.