ATP Doha: Polufinalni mečevi Federer- Tsonga, Nadal- Monfils

Oba polufinalna meča ATP turnira u Dohi odigrati če se u petak. Prvi na teren izlaze Roger Federer i Jo Tsonga od 14:30 časova . Dok če odmah iza njih oko 16:30h odmjeriti snage Rafael Nadal i Gael Monfils . Mečeve možete pogledati ovdje.

Više pažnje od dva polufinalna para bez ikakve sumnje okupirat će onaj između Federera i Tsonge. Švicarac vodi s 8-3 u međusobnim dvobojima, a samo prošle sezone sastali su se čak osam puta. Federer ima šest pobjeda, Tsonga dvije. Prvi put su se u 2011. sastali baš u Dohi, i to u polufinalu. Slavio je Federer 6:3, 7:6 (2). Nakon pobjede u Rimu, Federer je izgubio u Wimbledonu i Montrealu, da bi onda pobijedio u četiri preostala meča (US Open, Pariz, London dva puta).

"Igrali smo jako često i nema nepoznanica, pogotovo jer smo krajem prošle sezone igrali tri puta. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja i pružiti navijačima dobar meč", rekao je Federer.

Tsonga kaže: "Kada ga pobijedite znate kako je to. Kada idući put izađete na teren imate više samopouzdanja. No, svejedno će biti teško jer kada igra na najvišem nivou bolji je od svakog igrača."

U drugom polufinalu sastaju se prvi nositelj Rafael Nadal i četvrti nositelj Gael Monfils. Francuz je u devet dvoboja s Nadalom upisao samo jednu pobjedu, no ohrabrit će ga činjenica da se to dogodilo upravo u Dohi 2009. godine.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.