Australian Open 2012: Ana Ivanović u drugom kolu

Ana Ivanović pobjedila je Lurdes Dominges Lino u dva seta sa 6:0, 6:3 i tako se palasirala u drugo kolo Australian Opena gdje je čeka Mihaela Krajiček.

Ivanovićeva je odlično igrala tokom celog meča, a Španjolka je samo početkom drugog seta uspela da pruži jači otpor. Ipak, to nije bilo dovoljno protiv veoma raspoložene finalistinje Australijen Opena iz 2008. godine.

Samo 18 minuta bilo je potrebno Ani Ivanović da stigne do prednosti od 1:0 u setovima. Srpska teniserka je od početka meča krenula agresivno i nije dozvolila protivnici nijedan gem.

U drugom setu viđena je potpuno drugačija situacija na terenu. Lurdes Dominges Lino je zaigrala znatno bolje, a iako se mučila da sačuva servis, nije dozvolila Ivanovićevoj da napravi brejk sve do sedmog gema. Tada je srpska teniserka ponovo podigla nivo igre, oduzela servis protivnici i stigla do pobede posle jednog sata i dva minuta igre.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.