Australian Open:Čilić propušta turnir

Marin Čilić neće nastupiti na prvom Grand Slamu sezone, Australian Openu zbog povrede. 
Ozljeda koljena zbog koje je otkazao nastup u Chennaiju još nije zaliječena i Marin Čilić morat će gledati najbolje svjetske tenisače na Australian Openu ispred malog ekrana. Obznanio je to direktor prvog Grand Slama sezone Craig Tiley.

23-godišnji Čilić, trenutno 21. tenisač svijeta, sigurno će izgubiti nekoliko pozicija kada poslije završetka Australian Opena (30. siječnja) izađe nova ATP ljestvica. Naime, prošle godine Marin je igrao osminu finala i zaradio 180 bodova.

Prvom hrvatskom "reketu" ovo je trebao biti šesti nastup u Melbourneu. U svom debiju 2007. prošao je kvalifikacije i ispao u 1. kolu glavnog turnira, a svake sljedeće godine probio se u drugi tjedan. Triput je ispao u osmini finala, a 2010. godine otišao je dva koraka dalje i izgubio u polufinalu od Andyja Murraya.

Još ranije potvrđeno je da navijači u Melbourneu neće gledati Robina Söderlinga (mononukleoza) i Jamesa Blakea (osobni razlozi), a nastupi nekoliko igrača još uvijek su upitni. Među njima su Roger Federer i Fernando Gonzalez.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.