WTA Sydney: Azarenka i Li Na u finalu

Beloruskinja Viktorija Azarenka i Na Li iz Kine sastaće se u finalu u Sydneyu, poslednjem turniru pred početak prvog Gren slema sezone Australijan Opena.
Azarenka je u polufinalu slavila protiv Poljakinje Agnješke Radvanske, dok je aktuelna šampionka Rolan Garosa pobedila drugu teniserku sveta i osvajačicu Vimbldona Petru Kvitovu.

Beloruska teniserka, inače postavljena za trećeg nosioca na turniru, lako je prepustila prvi set Radvanskoj, ali je potom uzvratila.

Azarenka je u drugom setu odlično zaigrala i do kraja meča nije dozvolila protivnici nijedan brejk, a na kraju je trijumfovala sa 1:6, 6:3, 6:2, posle jednog sata i 58 minuta igre.

Ni Na Li nije imala lak posao protiv Kvitove, i isto je, kao Azarenka, izgubila prvi set, da bi potom došla do preokreta. U drugom setu jedan brejk je doneo prevagu, da bi u trećem setu bila veoma ubedljiva, za pobedu posle dva sata, sa 1:6, 7:5, 6:2.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.