Murray se prvo posvađao s protivnikom, a zatim se plasirao u četvrtfinale

Indian Wells 2013: Andy Murray i Carlos Berlocq uspjeli su se posvađati za vrijeme dvosatnog meča, a na kraju je kao pobjednik izašao Murray koji je slavio 7:6, 6:4. 

Berlocq se u prvom setu verbalno sukobio s Murrayom optuživši ga u devetom gemu da uzima previše vremena između servisa da bi se kasnije Murray požalio sucu na decibele koji dolaze u izmjenama sa suprotne strane.

Meč je, inače, donio dosta uzbuđenja, u dva navrata je Berlocq u prvom setu imao break prednosti, servirao je za set kod 5:4, ali Murray se uspio spasiti i uzeti set u 13. igri 7:4. U drugom setu je ključni break stigao kod 3:3 nakon čega je Berlocq propustio 30:40 u sljedećem gemu i upisao poraz.

"Bunio se na uzimanje previše vremena za servis i možda je bio u pravu u jednom ili dva slučaja, ali nisam to stalno činio. No njegova buka je bila nepodnošljiva, nisam to čuo kod nijednog drugog igrača na Touru", rekao je Murray.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.