Nadal, Ferrer, Almagro i Fognini u polufinalu

ATP Acapulco 2013 rezultati: Četvrtfinalni mečevi ATP turnira u Acapulcu nisu donijeli nikakva iznenađenja. Prva tri nositelja, ujedno tri Španjolca, upisali su pobjede bez izgubljenog seta, a u borbi za finale pridružio im se jedan Talijan, Fabio Fognini.

Prvi nositelj David Ferrer približio se još jedan korak osvajanju četvrte uzastopne titule u Acapulcu. U četvrtfinalu je porazio Paola Lorenzija 6:3, 6:1. Talijan se držao do 3:3 u prvom setu (čak je u samom početku imao i break), a onda je Ferrer osvojio devet od sljedećih deset gemova za pobjedu poslije jednog sata i 12 minuta.
Španjolac će u polufinalu igrati protiv još jednog Talijana, Fabija Fogninija, koji je sa 7:5, 6:4 izbacio Santiaga Giralda. Ferrer i Fognini sastali su se u prošlotjednom četvrtfinalu Buenos Airesa i četvrti je tenisač svijeta ondje slavio s glatkih 6:2, 6:1.
Prilično lako do polufinala je stigao i drugi nositelj Rafael Nadal. Sa 6:1, 7:5 bio je bolji od Leonarda Mayera, pritom ne izgubivši ni jedan servis.
U polufinalu suparnik će mu biti sunarodnjak Nicolas Almagro, koji je također eliminirao Argentinca, Horacija Zeballosa. Bilo je 6:3, 6:4.
I Nadal i Almagro prethodno su osvajali ovaj turnir (Nadal 2005., a Almagro 2008. i 2009. godine), a u petak će se susresti po deveti put. Nadal ima svih osam pobjeda, od čega šest na zemlji.

ATP Acapulco, četvrtfinale: 
Ferrer (Španjolska, 1) - Lorenzi (Italija) 6:3, 6:1 
Fognini (Italija) - Giraldo (Kolumbija) 7:5, 6:4 
Almagro (Španjolska, 3) - Zeballos (Argentina, 8) 6:3, 6:4 
Nadal (Španjolska, 2) - L. Mayer (Argentina) 6:1, 7:5

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.