ATP Cincinnati : Tipsarević na Francuza Rože-Vaselana

Danas u 17 : 00, prvi meč drugog dana masters u Cicinnatiju igrati če Janko tipsarević i Eduarda Rože-Vaselana.

Nakon tog meča Tipsarević će igrati i dubl meč sa Viktorom Troickim, a protivnici u prvom kolu su im Rafael Nadal i Mark Lopes.
Tipsarević se do sada nije susretao sa dvadesetosmogišnjim Rože-Vaselanom, koji je 113. na svetu. Prvi dan sedmog Mastersa sezone obeležio je šokantan poraz Viktora Troickog od Fabija Fonjinija. U ženskoj konkurenciji na WTA turniru u ponedeljak je nastupala samo Ana Ivanović, koja je bila sigurna protiv Amerikanke Alekse Gleč. U utorak će na teren Jelena Janković, koja od 18:30 igra protiv Ivete Benešove, kao i Bojana Jovanovski, čija je protivnica Janina Vikmajer. 


U utorak se u Sinsinatiju igra i apsolutni derbi prvog kola, u pitanju je susret starih znalaca Rodžera Federera i Huana Martina Del Potra. Oba tenisera su pred meč pod velikim pritiskom, Federer jer brani titulu, a Del Potro jer pokušava da se vrati u vrh i ponovi uspeh sa US Opena 2009. Pored njihovog duela, mini-derbi biće i meč Žo-Vilfreda Conge i Marina Čilića. 

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.