ATP London: Pratite direktno mečeve Ferer- Murray i Đoković - Berdih

Na zvršnom turniru u Londonu danas od 15 sati na programu je duel Endi Mari – David Ferer, a u 21h igraju Novak Đoković i Tomaš Berdih. Oba meča možete pogledati ovdje.

Od osam međusobnih duela sa Čehom, Đoković je dobio sedam, uključujući i tri ove godine. Jedini put Berdih je slavio 2010. u polufinalu Vimbldona.

Mari vodi sa 5-3 u međusobnim okršajima sa Fererom, a dobio je i sva tri njihova duela ove sezone.

Novak Đoković prvi je teniser sveta i u Londonu će želeti da na trijumfalan način okonča jednu od najuspešnijih sezona u istoriji tenisa (10 titula, uključujući tri na Grend slem turnirima).

Intervju koji je Novak dao ekskluzivno za B92 pročitajte ovde.

Tomaš Berdih iza sebe ima solidnu sezonu, ali ni približno uspešnu kao 2010. godine, bar kada je reč o Grend slem turnirima – samo je na Australijan openu stigao do četvrtfinala.

Uprkos tome, Čeh je izjavio da može da pobedi svakog rivala ukoliko bude igrao svoj najbolji tenis.

Endi Mari je u Parizu ispao u četvrtfinalu od Tomaša Berdiha, ali je pre toga osvojio tri titule u nizu (Bangkok, Tokio i Šangaj). Iako važi za jednog od glavnih favorita, Škot je pred početak Mastersa izjavio da neće biti lakih mečeva.

David Ferer ove sezone ima skor 56-17, osvojio je dva turnira (Akapulko i Oklend), a na GS turnirima igrao je jedno polufinale (Melburn) i tri puta je zaustavljan u četvrtom kolu.

Požrtvovani Španac izjavio je da je ispunio sve ciljeve ove sezone i da je sada koncentrisan jedino na meč sa Marijem.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.