Davis Cup: Argentinci izabrali postavu za finale

Početkom prosinca će Španjolska i Argentina odlučivati o pobjedniku Davis Cupa, a Argentinci su objavili koji će tenisači braniti njihove boje u Sevilli.
Argentinska teniska reprezentacija na čelu s Modestom Titom Vazquezom objavila je popis s imenima igrača za finale Davis Cupa, koje je na rasporedu od 2. do 4. prosinca u španjolskoj Sevilli, na novom zemljanom terenu.

Po naslov će krenuti Juan Martin del Potro, David Nalbandian, Juan Monaco, Juan Ignacio Chela i specijalist za igru parova, Eduardo Schwank, pri čemu je potonji najizgledniji kandidat da bude prekrižen uoči finala.

"Mislim da je ovo najbolji trenutak ove reprezentacije. Svi su igrači odlučni da u finale uđu u svojoj najboljoj formi. Primjerice, Del Potro trenira dva puta dnevno, a svi su rođeni na zemlji", kaže Vazquez.

Argentincima je to ukupno četvrto finale, i čak treće od 2006. godine. Španjolska ima četiri naslova pobjednika ovog natjecanja.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.